Sint Jozef, woonzorgknooppunt in Moorsele

Sint Jozef ligt in het hart van Moorsele en maakt deel uit van de woonzorggroep GVO. Wij houden van de rust en het zicht op onze kloostertuin, het prachtige kasteel van Moorsele en de groene omgeving. Wij genieten van de gezellige drukte van terrasjes, spelende kinderen en een levendig verenigingsleven op het dorpsplein.

Open huis, warme thuis.

Sint Jozef is een open huis. Een goede buur in het dorp. Een
huis waar het gezellig is, waar iedereen zich welkom voelt en
zichzelf mag zijn. Waar samenwerking en verbinding centraal
staan. Waar we trots zijn op wat we doen. Waar duidelijk is
waar we voor staan en waar we voor gaan.

Sint Jozef is een warme thuis. Waar je jezelf mag zijn in een
huiselijke en veilige leefomgeving. Waar deugddoende zorg
gegeven wordt, waar zorgvuldig en zorgzaam handelen
elkaar aanvullen. Waar kwaliteit voorop staat, maar meer is
het meetbare en tastbaar is in alles wat we doen.

Onze zorgoplossingen

Heb je vragen of zoek je hulp?

Wendy (van de sociale dienst) helpt je graag verder. Zij luistert en zoekt samen met jou (en je naaste) naar de best mogelijke ondersteuning of woonvorm.

Voor een afspraak kan je bellen naar onderstaand nummer of stuur ons een bericht.

056/41 22 51 sintjozef.moorsele@gvo.be

In de kijker

VACATURE coördinator woonzorg

Wij zijn op zoek naar een deskundige en gemotiveerde leidinggevende. Meer informatie kan je vinden op https://vacatures.gvo.be/nl/coordinator-woonzorg-in-moorsele.

Solliciteren kan tot 21 november 2022.

 

Woonzorggroep GVO kiest voor Qualicor Europe als partner voor de implementatie van hun kwaliteitssysteem

Op vrijdag 2 september ondertekenen Woonzorggroep GVO en Qualicor Europe de samenwerkingsovereenkomst voor de implementatie van het kwaliteitssysteem in de tien woonzorgcentra van GVO. De komende jaren wil Woonzorggroep GVO de integrale kwaliteitswerking professionaliseren en zo het leven en wonen van de bewoners én het werken van/voor de medewerkers verbeteren. Met Qualicor Europe kiest GVO voor een professionele en ervaren partner die gelooft in dezelfde positieve benadering van kwaliteitsverankering en de ambities voor de toekomst kracht kan bijzetten.

Lees meer op https://www.gvo.be/nl/nieuws/woonzorggroep-gvo-kiest-voor-qualicor-europe-als-partner-voor-de-implementatie-van-hun-kwaliteitssysteem-4654/ 

Zorgvinding dementie, 2022

Net voor de zomervakantie gingen we binnen onze Woonzorggroep GVO op zoek naar een “Zorgvinding” die we konden indienen bij IN4CARE, een organisatie die innovatie in de zorg stimuleert.

Het moest een product of dienst zijn die een verbetering van de levenskwaliteit nastreeft bij mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Vanuit de woonzorggroep GVO werden volgende concepten ingediend:

 

Maar liefst 2 van onze inzendingen (op een totaal van 33) gaan door naar de finale: de lichtstraat & de memotheek. Van harte gefeliciteerd aan onze collega's!

Collega Inke en Isabel verdedigen deze “Zorgvindingen” op 13 september. De laureaat wordt bekend gemaakt op 21 september en wint maar liefst 10.000€ om het product of de dienst te verspreiden.

Het is een mooie opportuniteit om onze expertise inzake dementie, onze bewonersgerichte zorgvisie en stimulerende werkomgevingen te tonen.

Lees meer

Nieuws

Woonzorggroep GVO kiest voor Qualicor Europe als partner voor de implementatie van hun kwaliteitssysteem

Woonzorggroep GVO kiest voor Qualicor Europe als partner voor de implementatie van hun kwaliteitssysteem

Op vrijdag 2 september ondertekenen Woonzorggroep GVO en Qualicor Europe de samenwerkingsovereenkomst voor de implementatie van het kwaliteitssysteem in de tien woonzorgcentra van GVO....

De zomer-selfie-actie van Woonzorggroep GVO zet de medewerkers in de schijnwerpers!

De zomer-selfie-actie van Woonzorggroep GVO zet de medewerkers in de schijnwerpers!

Met deze actie tonen de medewerkers van GVO zich aan elkaar en aan de buitenwereld. Gedurende de zomermaanden maken de medewerkers leuke, grappige, ontroerende,… foto's en filmpjes van zichzelf en hun collega's en delen die op social media met de hashtags #demensenvangvo ....

In de prijzen met eigen remake van videoclip van Paul Kalkbrenners "Feed your head"!

In de prijzen met eigen remake van videoclip van Paul Kalkbrenners "Feed your head"!

Op het gala van de Zorgwerkgever van het Jaar 2021 wint Woonzorggroep GVO de award van "Beste externe marketing campagne" met de remake van Paul Kalkbrenners videoclip "Feed your head"....

Sint Jozef is 'dementievriendelijk bezig'

Sint Jozef is 'dementievriendelijk bezig'

Sint Jozef is als zorgknooppunt uiteraard bezig met een dementievriendelijke omgeving. Hoe ga je om met mensen die lijden aan dementie?...

Kunnen wij u helpen?